نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است

نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است

 نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که مهمترین عامل بقای زندگی و طول عمر می باشد.
احتیاج به غذا دائمی است و ارگانیسم را مجبور میکند تا برای بدست آوردن غذا و رفع گرسنگی کوشش کند. تغذیه صحیح و متعادل نه تنها پدیده رشد را میسر می سازد و به تندرستی و طول عمر می انجامد،بلکه با تاثیر بر روی اعصاب و روان سبب رشد فکری و نمو نیروهای روانی می گردد.
تغذیه بر زندگی شما از پیش از تولد تا هنگام مرگ اثرگذار است و برای زنده ماندن باید مواد غذایی مصرف شود.

فرهاد زعفری محقق غذا و مدرس دانشگاه


تغذیه، دانشی است که با جسم و رفتار ارتباط دارد.
تر کیب شیمیائی غذای انسان باید شامل پروتئین ها، چربی ها، کربوهیدرات ها، مواد معدنی ، ویتامین و آب باشد تا رشد و سلامت یاخته های بدن تامین شود.
این مواد با تغییراتی که در لوله گوارش حاصل میکند قابل جذب می شوند و برای تامین احتیاجات حیاتی مورد استفاده یاخته های بدن قرار میگیرند.
تمام موجودات زنده برای آنکه بتوانند به زندگی خود ادامه دهند، احتیاج به غذا دارند.خواه این موجود زنده انسان باشد یا یک حیوان و یا حتی یک موجود بسیار کوچک ذره بینی مانند میکروب و…..
از طرفی هر روز تعدادی از سلولهای بدن می میرندو باید سلولهای تازه جای آنها را بگیرند برای این منظور باید سلولها مواد لازم را از غذا بدست آورند.
همچنین حفظ گرمای طبیعی بدن که در موقع سلامت همیشه ثابت است-،مبارزه با میکروب ها و عوامل بیماری زا،رشد روزانه مو و ناخن،کار قلب و دستگاه تنفس ،حرکات بدن،قدرت کار و فعالیت انسان و حتی کارهای فکری هم در گروی دریافت کافی مواد غذائی میباشد.
تغذيه صحيح يكي از عوامل مهم حياتي در تأمين سلامت و بهداشت هر شخص يا خانواده و جامعه است.
با استفاده از غذاي كافي و لازم ، كارآيي ، نشاط و سلامتي و قدرت مبارزه با مشكلات در انسان تقويت مي شود و همچنين سلامت و بهداشت نسلهاي بعدي نيز تضمين و افزون مي گردد
گرچه قدرت تفكر و قوه عضلاني تا حدي امري توارثي است ليكن نوع تغذيه بر روي سازندگي و حفظ و پرورش آنها تأثير بسزايي دارد .
نوع تغذيه هر ملتي ارزش و مفهوم وضع اقتصادي و سياسي و بين‌المللي افراد و اهالي آن جامعه را مشخص مي سازد.

نظرات (0)

0 از 5 براساس 0 رای
هنوز نظری ارسال نشده است

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. بهتر است نام و نظر خود را فارسی تایپ کنید ( برای انتشار سریع نظر یا افزودن فایل پیوست، باید وارد حساب کاربری خود شوید )
Rate this post:
پیوست (0 / 3)
انتشار موقعیت

تبلیغات