تاریخچه اشپزی از 300 هزارسال پیش تاکنون مدرسه آشپری ایران شف

تاریخچه اشپزی از 300 هزارسال پیش تاکنون مدرسه آشپری ایران شف

بهترین آموزشگاه آشپزی در ایران

مدرسه آشپزی ایران شف تاسیس 1997

تاریخچه اشپزی از 300 هزارسال پیش تاکنون مدرسه آشپری ایران شف

سابقه ی طولانی علم آشپزی، توصیف آن را بسیار دشوار می نماید. این علم و هنر بیش از 300 هزار سال عمر دارد و طبق اکتشافات باستان شناسی همزمان با شروع استفاده بشر از آتش برای تهیه ی غذا به وجود آمده است. آشپزی با شعله ی مستقیم، علاوه بر مهارت در آشپزی، مستلزم صرف نیروی زیادی بود. این که چه زمانی برای اولین بار نمک در غذا استفاده شد و یا شروع استفاده از ادویه ها و چاشنی های مختلف چه زمانی بوده و سوال هایی از این دست، جزء مواردی هستند که تاریخ آشپزی جواب درستی برای آنها ندارد.

 

ولی از وقتی که باستان شناسی موفقیت هایی در ارزیابی تمدن های باستان داشته، اطلاعات زیادی در مورد سیر آشپزی در سراسر جهان به دست آمده است. اگرچه زمان آغاز استفاده بشر از چاشنی ها و ادویه مشخص نیست، اما زمان ورود این مواد به دنیای باستان مشخص است.

راهکارهای اصولی در آشپزخانه صنعتی برای ایمنی غذایی

راهکارهای اصولی در آشپزخانه صنعتی برای ایمنی غذایی

بهترین آموزشگاه آشپزی در ایران

مدرسه آشپزی ایران شف تاسیس 1997

راهکارهای زیادی برای ایمنی غذایی در آشپزخانه‌ های صنعتی وجود دارد.بس با ما همراه باشید.

 آمارها چه می‌گویند

گفته می‌شود در سال گذشته از هر 6 نفر یک نفر دچار مسمومیت غذایی شده است. اگر شما هم مثل من تعجب کرده‌اید و با نگاهی چپ دارید به رستوران روبرویی نگاه می‌کنید بگویم شرایط به این بدی هم که فکر می‌کنید نیست و مسمومیت بیشتر این افراد اصلاً چیز حادی نیست. یافته‌های تحقیقات سال 1390 تا 1397 نشان می‌دهد که مرگ و میر ناشی از بیماری‌های منتقل شده است از غذا برابر 10 به ازای هر یک میلیون نفر است. اگر در نظر شما این رقم بسیار بالاست خوب در نتیجه باید نگاه دقیق‌تری به مبحث ایمنی غذایی در کشور انداخت.

اما اول این ویدئوی کوتاه را مشاهده کنید که اطلاعات خوبی را در مورد ایمنی غذایی به شما خواهد داد: خارج از آن رستوران‌هایی که همه ما می‌شناسیم و می‌بینیم و نمی‌رویم، رستوران موفق آن است که سلامت مشتری برایش در درجه اول اهمیت قرار دارد. رستوران یا فست فودی در کمال پاکیزگی و با پرسنلی شکیل و منضبط است. با پیگیری این 10 راهکار معتبر می‌توانید اعتماد مشتری که مهمترین دارایی‌ شماست را تقویت کنید.

فرهاد زعفری 

مدرس دانشگاه و محقق غذا

تکنیک های پخت در آشپزی حرفه ای(دروس دانشگاهی) ایران شف

تکنیک های پخت در آشپزی حرفه ای(دروس دانشگاهی) ایران شف

بهترین آموزشگاه آشپزی در ایران

مدرسه آشپزی ایران شف تاسیس 1997

سه روش اصلی پخت در آشپزی عبارتند از:

۱- پخت با حرارت خشک - Dry Heat Cooking

۲- پخت با حرارت مرطوب -  Moist Heat Cooking

۳- ترکیبی از هر دو -  Combination Cooking

جالب است بدانید سایر تکنیک ها مثل گریل، بخار پز و ... را میتوان در زیر مجموعه یکی از این سه روش اصلی طبقه بندی کرد.

ایران شف: آگاهی نسبت به این تکنیک ها و تاثیراتی که بر بافت غذا دارند باعث میشود بتوانید با استفاده از مواد غذایی مختلف و تجهیزات آشپزخانه رستوران مناسب همواره به نتیجه دلخواه و پایدار دست یابید.

فرهاد زعفری محقق غذا و مدرس دانشگاه

هتلهای سبز حامی محیط زیست و سلامتی نسلهای آینده

هتلهای سبز حامی محیط زیست و سلامتی نسلهای آیندهIran Chef

Iran Chef School

بهترین آموزشگاه آشپزی در ایران

مدرسه آشپزی ایران شف تاسیس 1997

هتل سبز در جهان به این دلیل پدید آمد که آسیب های ناشی از هتل ها بر روی سطح زمین کم شود. در جهان امروز که کارشناسان به دنبال مدل های تازه ای برای رشد و توسعه اقتصادی و مبارزه با تغییرات آب و هوایی هستند. مدیریت پایدار دیگر یک گزینه انتخابی نیست بلکه شرطی اساسی برای بقا و موفقیت محسوب میشود. صنعت گردشگری به عنوان یکی از بزرگ ترین هدایت کنندگان اشتغال و توسعه جهانی شناخته شده است. این صنعت نقش مهمی در رشد اقتصاد محلی و بهبود محیط زیست و شرایط زندگی دارد. این صنعت به تنهایی مسئول پنج درصد دی اکسید کربن و گازهای گلخانه ای تولید شده در جهان است. از این میزان یک درصد متعلق به هتل ها و دیگر انواع اقامتگاه هاست. به همین دلیل صنعت گردشگری باید نسبت به بهینه سازی مصرف انرژی مسئولانه رفتار کند. دستیابی به توسعه پایدار را در اولویت تمامی برنامه هایش قرار دهد. در راستای دسترسی به این اهداف، سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) سال ۲۰۱۲ را با عنوان «گردشگری و انرژی پایدار» نام گذاری کرد. برنامه هایی را هم برای بهینه سازی مصرف انرژی در بخش های مختلف این صنعت ارائه داد.

،

فرهاد زعفری هشجین مدرس دانشگاه هتلداری و محقق غذا

 

رسپی چیست؟ فرهاد زعفری محقق و مدرس دانشگاه

رسپی چیست؟ فرهاد زعفری محقق و مدرس دانشگاه

رسپی چیست؟ فرهاد زعفری محقق و مدرس دانشگاه

رسپی از کلمه‌های محبوب و پراستفاده در سال‌های اخیر است. از برنامه‌های تلویزیونی گرفته تا پست‌های اینستاگرامی و تلگرامی همیشه ردپایی از کلمه رسپی غذا پیدا می‌شود. مخصوصاً اگر طرفدار آشپزی یا عاشق غذا هستید بعید است که تابه‌حال این کلمه را نشنیده باشید. در این پست تاریخ پرفراز و نشیب رسپی‌نویسی، معنا و کاربرد کلمه رسپی و تمام پاسخ‌هایی که برای پرسش رسپی غذا یعنی چی را نیاز دارید با شما به اشتراک می‌گذاریم.

رسپی یعنی چه؟

آشپزخانه مدرن چیست؟ فرهاد زعفری مدرس دانشگاه

آشپزخانه مدرن چیست؟ فرهاد زعفری مدرس دانشگاه

چطور چیدمان آشپزخانه مان را طوری تنظیم کنیم که بشود به آن گفت «مدرن»؟ در بیشتر منابعی که در مورد «آشپزخانه مدرن» نوشته اند، استایل ها صرفا شامل حذف عناصر سنتی و ورود بیشتر عناصر امروزی است. اما واقعیت این است ک تمام طراحی های مدرن ریشه های مشخصی در دوران مدرنیسم و الهامات خاص این استایل دارند. دورانی که اگر آن را به خوبی بشناسیم، می توانیم نه تنها آشپزخانه مان را مدرن کنیم بلکه ساختمان ها و فضاهای داخلی مدرن را با دقت بیشتر و چشم تیزبین تری ببینیم و بررسی کنیم. در این مطلب، ریشه های استایل مدرن را بررسی می کنیم و بعد، راه حل هایی برای مدرن کردن فضای آشپزخانه ارائه می دهیم.

شف کیست؟

شف کیست؟

بهترین آموزشگاه آشپزی در ایران

مدرسه آشپزی ایران شف تاسیس 1997

شف کیست؟

در تعریف کلی شف شخصی است که بر تمامی فعالیت های آشپزخانه و نحوه عملکرد کارکنان آن نظارت دارد .وظیفه کلی وی کسب اطمینان از رضایت مشتری نسبت به طعم و مزه غذا و هم چنین آراستگی ظاهری آن می باشد .
اکثر شف ها در مواردی چون برنامه ریزی منو و قیمت گذاری، تأمین موجودی ،ایمنی و … مشارکت دارند .
معمولاً شف ها یک دوره ۴ ساله در کالج می گذرانند تا مدرک شف را بگیرند . اما بسیاری از آن ها هم در مدارس هنر آشپزی کسب علم می کنند و بعد از حدود یک تا دو سال کار کنار یک شف موفق شروع به فعالیت جداگانه در این عرصه می نمایند .

۷ تیپی که در شغل خود موفق نمی‌شوند

۷ تیپی که در شغل خود موفق نمی‌شوند

همه ما دوست داریم که در شغل‌مان جزو افراد موفق باشیم. دوست داریم تا همیشه مورد تایید و تشویق مدیران و همکاران خود قرار بگیریم و یک شخصیت آرمانی از کارمند موفق را به تصویر بکشیم. اما دستیابی به چنین موقعیتی مستلزم رعایت یک سری ویژگی‌ها و کسب برخی مهارت‌ها است. اگر فردی نتواند مهارت‌های مورد نیاز در این زمینه را کسب کند، نمی‌تواند در محل کار و وظایف محوله‌ی خود موفق عمل کند.

به گزارش ایران شف بیشتر مدیران در سطح جهانی به این باور رسیده‌اند که مهیا کردن محیط کاری پویا و تمرکز روی میزان خلاقیت کارمندان بسیار بیشتر از تعیین محدودیت‌ها و اعمال قوانینِ دست و پاگیر به پیشرفت روزافزون کسب‌وکار آن‎ها کمک می‌کند. به همین دلیل بسیاری از مشاغل در پی ساخت فرهنگ مثبت و شخصیت حرفه‌ای مناسب برای محل کار خود هستند.
اما با این وجود کسانی هستند که هرگز تغییری در خود ایجاد نمی‌کنند و نمی‌توان به آینده روشن آن‎ها در کار امیدوار بود. در زیر ۷ تیپ شخصیتی را معرفی کرده‌ایم که چنین ویژگی‌هایی دارند.

Contact

Social Media

Image
Image

Iran Chef International Academy

IC Academy
I C Academy
Saturday – Wednesday

9 am – 6 pm


Thursday

9 am – 2 pm

Other Language