مدیر عامل موسسه ایران شف در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: پیش از این دو شماره از این کتاب که درباره تمامی امور مرتبط با کافیشاپداری است، چاپ و منتشر شده بود.
فرهود زعفریهشتجین با بیان این که حدود 35 سال است که در صنعت دسر فعالیت میکند، بیان کرد: برخی از این دستورالعملها که در کتابهایم نیز عنوان شدهاند، صددرصد بومیشده یا ایرانیزه نیستند چرا که برخی از این دسرها این امکان را به ما نمیدهد به عنوان نمونه مجموعهای از قهوهها استانداردهای بینالمللی دارند که دقیقا باید با استفاده از قهوهای خاص و به شکلی مشخص تهیه شوند از این رو نمیتوان تغییراتی در دستورالعمل آنها ایجاد کرد.
مربی بینالمللی آشپزی، کافیشاپ و هتلداری درباره سومین کتاب دنیای دسرها گفت: در بسیاری از دسرها از میوههایی استوایی استفاده میشود که در کشور ما وجود ندارند، در این اثر دستور دسرهایی عنوان شده که میوههای آن در در دسترس باشند.
مدرس و مربی آشپزی صدا و سیما با اشاره به این که بیش از 17 هزار کافی شاپ به شکل رسمی در ایران فعالیت دارند، گفت: استانداردها و دستوراتی در این کتاب عنوان شده است که میتواند راهنمای خوبی برای کافیشاپداران در راستای ارایه خدمات کافیشاپ و نزدیک به استانداردهای بینالمللی باشد.
این مدرس دانشگاه هتلداری با اشاره به این که دستورات این کتاب مورد تایید سازمان فنی و حرفهای کشور است، بیان کرد: تالیف این کتاب را که حاصل ترجمه و تجربه بیش از سه دهه فعالیت در صنعت دسر ایران و جهان است به پایان رساندهام و در انتظار سرمایهگذاری برای چاپ این اثرم.