اگر قصد راه اندازی کافی شاپ دارید با ما تماس بگیرید

در این بخش با راهنمای برآورد هزینه راه اندازی کافی شاپ در خدمت شما هستیم.

کافی شاپها، از جمله مکانهایی پرطرفدار هستند. همه ما دوست داریم به مناطق دنج و خلوت برویم و با خیال راحت، با دوستان و عزیزانمان صحبت کنیم. حالا کافه ها مکانی کوچک و دوست داشتنی برای ما هستند که برای قرارهای دوستانه، عاشقانه و کاری، آن را انتخاب می کنیم. تعداد طرفداران کافه ها بسیار زیاد است؛ به همین دلیل است که کافه ها و کافی شاپها از جمله کسب و کارهای پرسود به حساب می آیند.

شاید شما هم تصمیم گرفته اید که کافه مخصوص خودتان را راه اندازی کنید و وارد این شغل شوید؛ در این صورت لازم است با هزینه های راه اندازی حرفه ای بدون شکست  و نکات مهم برای مدیریت هزینه های کافه آشنایی داشته باشید تا احتمال موفقیت و سودآوری کافه خود را چند برابر کنید. در این مقاله، راهنمای کامل مدیریت هزینه های کافی شاپ را می خوانید که به شما کمک می کند بهتر بتوانید سرمایه خود را مدیریت کنید. از شما می خواهیم تا پایان این مطلب مفید و خواندنی با ایران شف بنیانگذار کافی شاپ همراه باشید.

برآورد هزینه راه اندازی کافی شاپ به چه معنا است؟

شما باید به عنوان مدیر و موسس کافه خود، ابتدا بدانید که برای راه اندازی کافه باید چقدر سرمایه داشته باشید و چه مقدار باید هزینه کنید؟ اگر از هزینه های مربوط به این کار اطلاع نداشته باشید، نمی توانید به خوبی در این زمینه فعالیت کنید و به اهداف کاری و مالی خود دست پیدا کنید. هزینه راه اندازی کافی شاپ شامل بخش های مختلفی می شود.

شما باید برای اجاره یا رهن مکان کافه، خرید تجهیزات کافه، استخدام پرسنل و دیگر کارها پول کافی در اختیار داشته باشید. وقتی هزینه های کافه را برآورد می کنید، بهتر می توانید هزینه ها را مدیریت کنید و استراتژی های کاری خود را تنظیم کنید. در نتیجه شما به عنوان مدیر کافه باید توانایی مدیریت هزینه ها را داشته باشید و بتوانید از این کار، سود خوبی به دست بیاورید.

مهم ترین هزینه های راه اندازی کافی شاپ موفق چیست؟

برای ورود به صنعت کافه داری، شما باید بدانید که چه هزینه هایی ضروری هستند و چه هزینه هایی غیر ضروری خواهند بود. با این کار شما می توانید هزینه های غیر ضروری را حذف کنید و بیشتر روی هزینه های ضروری تمرکز کنید. هزینه های ضروری راه اندازی کافی شاپ ، همان مواردی هستند که برای شروع کار خود به آنها نیاز خواهید داشت؛ مثلا خرید دستگاه قهوه جوش جزو هزینه های ضروری است؛ اما نیازی نیست در ابتدا دستگاه بستنی ساز بخرید و می توانید بستنی ها را از مغازه ها خریداری کنید. وظیفه اصلی شما، مدیریت هزینه های ضروری است. مهم ترین بخش ها برای برآورد هزینه راه اندازی کافی شاپ عبارت است از:

هزینه های مربوط به راه اندازی کافه و کافی شاپ

شما باید درصد زیادی از سود خود را برای اجاره یا رهن مکان کافه کنار بگذارید. انتخاب درست مکان کافه، سود آینده کسب و کار شما را تضمین می کند؛ پس در بهترین مکان کافه خود را راه اندازی کنید. مکان کافه باید پررفت‌و‌آمد باشد؛ یعنی روزانه افراد زیادی در آن منطقه حضور داشته باشند.

اطراف دانشگاه ها، پارکها، سینما، مکانهای فرهنگی مانند کتابخانه، لابی هتلها، مراکز خرید و تئاترها از جمله مکانهای عالی برای راه اندازی کافه به شمار می آیند که در مدیریت و برآورد هزینه راه اندازی کافی شاپ خیلی به شما کمک می کنند. مکانهای شلوغ و پرتردد، هزینه بیشتری هم دارند؛ اما سود بیشتری هم برای شما به دنبال خواهند داشت. در هنگام انتخاب مکان کافه به ظرفیت منطقه و دسترسی به جای پارک توجه داشته باشید.

اگر سرمایه شما زیاد نیست، می توانید کافه خود را در منطقه ای با سطح دسترسی متوسط راه اندازی کنید و بعدها مکان آن را تغییر بدهید. مکان کافه شما از نظر مساحت نیز مهم است و ابعاد آن باید حداقل 20 متر مربع طبق تعرفه اتحادیه مربوطه باشد.

تجحیزات برای هزینه راه اندازی کافه و کافی شاپ( لوازم و تجحیزات مناسب برای راه اندازی موفق)

برای شروع کار در کافه، شما باید تجهیزات این کار را داشته باشید. پس باید با علم به قیمت تجهیزات کافی شاپ این کار را انجام دهید. شما برای درست کردن چای، قهوه، آبمیوه و پخت و پز به تجهیزات خاصی نیاز دارید. وسایلی مانند دستگاه های صنعتی مثل اسپرسو، آسیاب های قهوه صنعتی، قهوه جوش، آبمیوه گیری مخلوط کن، تاپینگ بستنی، یخچال، ساندویچ میکر، کرپ میکر، وافل میکر، تجهیزات قهوه های دمی، ظروف مناسب طبق مهندسی منو، انواع لیوان، انواع فنجان، سینی های مخصوص، میز و صندلی مناسب، پیچرها، تمپرها و… از جمله تجهیزات اصلی مورد استفاده برای پذیرایی از مشتریان کافه است.

هزینه های دکوراسیون کافه و کافی شاپ

اگر می خواهید از بقیه رقیبان خود جلو بزنید و کافه ای شاخص و ممتاز داشته باشید، برای دکوراسیون کافه خود باید هزینه کنید. این بخش از مهمترین عوامل تاثیر گزار در برآورد هزینه راه اندازی کافی شاپ می باشد. شما باید هم قسمت آشپزخانه و هم قسمت سالن کافه را به شکلی دربیاورید که مشتری پسند و جذاب باشد. اگر مشتری ها، فضای کافه شما را دوست داشته باشند، دفعات بعدی هم به کافه شما می آیند.

اگر سرمایه زیادی در نظر دارید، از یک طراح حرفه ای برای دکوراسیون داخلی و خارجی کافه خود کمک بگیرید؛ اما اگر سرمایه شما محدود است، می توانید خودتان نمونه های موفق کافی شاپها را در شهر خود ببینید و زیباترین طرحها را الگو گرفته برای کافه خود انتخاب کنید. شما باید دیوارهای کافه خود را بازسازی و زیباسازی کنید، نورپردازی زیبایی را برای کافه خود انتخاب کنید چون 84 درصد مردم جهان به دکوراسیون و نور پردازی اهمیت میدهند.

میز و صندلی های راحت و زیبایی را برای کافه خود بخرید. با کمک گلها و گیاهان و سایر وسایل دکوری، کاری کنید که محیط کافه شما دلنشین و آرامش بخش شود. با این کار مشتریانتان، از بودن در کافه شما احساس راحتی و آرامش می کنند.

میز و صندلی های چوبی با رنگ های آرام بخش بسیار مناسب است و هزینه بیشتری نسبت به دیگر میز و صندلی ها دارند؛ اما زیبایی آنها هم بیشتر است و گزینه ای عالی برای محیط کافه شما به حساب می آیند.

هزینه های مهندسی منو

اگر می خواهید از دخل و خرج کافه خود به درستی آگاه شوید، باید بتوانید هزینه های مربوط به منوی کافه را به خوبی مدیریت کنید. شما باید بدانید که هر کدام از نوشیدنی ها و خوراکی های کافه شما، چقدر برایتان تمام می شود، یعنی آشنایی با مدیریت کاست کنترل که میتوانید از مشاوران با دانش مشورت نمایید.

این کار به شما کمک می کند که روی هر آیتم منوی خود قیمت درستی بگذارید و سود خود را هم در نظر بگیرید. برای درست کردن انواع نوشیدنی ها و غذاها شما به مواد اولیه مختلفی مانند قهوه، شکر، شکلات، وسایل درست کردن کیک و شیرینی، میوه ها، شیر، بستنی و خوراکی های تزئیناتی نیاز خواهید داشت.

نکته ای که به شما کمک می کند میزان سود خود را بیشتر کنید و مشتریان بیشتری را به سمت خود بکشانید، این است که مواد اولیه باکیفیت را انتخاب کنید و خوراکی ها و نوشیدنی های خوشمزه ای به مشتریان خود بدهید. با این کار، رضایت آنها از کافه شما چند برابر می شود و به مشتریان وفادار شما تبدیل خواهند شد و این کار مستلزم شرکت در دوره های تخصصی کافی شاپ باریستا در موسسه ایران شف میباشد.

در نتیجه برای صرفه جویی در هزینه های کافه، هرگز به سراغ خرید مواد اولیه با کیفیت پایین نروید!

در این بخش برآورد هزینه راه اندازی کافی شاپ ، نکته دیگری که برای مدیریت هزینه های منو باید به یاد داشته باشید این است که نیازی به صرف تمام خوراکی ها و نوشیدنی ها ندارید. یعنی شما باید از میان انواع نوشیدنی ها و بستنی ها مانند بستنی سنتی و ایتالیایی، نوشیدنی های سرد، کوکتلها، فراپه ها، اسموتی ها، میلک شیک ها، آبمیوه ها، قهوه ها، هات چاکلت، وایت چاکلت، تی لته، انواع دم نوش و قهوه دمی، مواردی را انتخاب کنید که تهیه آنها برای شما آسان و به صرفه است. با ساده تر کردن منو و با بالاتر بردن کیفیت منو، فروش خود را بیشتر کنید و سود بیشتری را وارد کافه خود کنید.

هزینه های مربوط به منابع انسانی مثل باریستا، کمک باریستا، ویتر و باسبوی

به یکی از مهمترین بخش های برآورد هزینه راه اندازی کافی شاپ رسیدیم. کافه بدون وجود پرسنل معنایی نخواهد داشت؛ زیرا شما نمی توانید تمام کارهای آشپزی، سرو نوشیدنی و قهوه، تزئین سفارشات مشتری، رسیدگی به امور مشتریان، نظافت و دیگر کارها را خودتان انجام دهید؛ پس باید برای کار در کافه، نیرو استخدام کنید. استخدام نیرو، مستلزم پرداخت حقوق خوب میباشد.

به علاوه بعد از استخدام نیروها، باید هر ماه به آنها حقوق و بیمه بدهید پس این بخش مهمی از برآورد هزینه راه اندازی کافی شاپ می باشد. پس باید برای تامین مالی کارکنان کافه نیز برنامه ریزی دقیقی داشته باشید. اگر از افراد متخصص و حرفه ای در کافه خود استفاده می کنید، باید حقوق بیشتری به آنها بپردازید؛ زیرا تجربه و تخصص آنها ارزشمند است.

ما به شما پیشنهاد می کنیم که قبل از راه اندازی کافه خود، درباره میزان دستمزد مهمان دار کافه، آشپز، حسابدار و… تحقیق کنید تا از حدود دستمزد آنها باخبر شوید. هم چنین در گزینش و استخدام کارکنان کافه دقت داشته باشید و افرادی را در کافه خود مشغول به کار کنید که برای موفقیت کافه شما و کسب رضایت مشتریان دغدغه مند باشند. با این کار مشاهده خواهید کرد که سود فراوانی نصیب شما خواهد شد.

هزینه های مارکتینگ و تبلیغات برای کافه و کافی شاپ

یکی از مهمترین بخش ها برای برآورد هزینه راه اندازی کافی شاپ بخش تبلیغات و بازاریابی آن می باشد. برای اینکه بتوانید خود را به مشتریانتان معرفی کنید، باید برای تبلیغات و بازاریابی کافه خود هزینه کنید. در شروع کار، منطقی نیست که از روشهای گران قیمت مانند چاپ بنر و بیلبورد برای معرفی کافه خود استفاده کنید، به جای این کار می توانید در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، تلگرام، واتساب، فیس بوک فعالیت کنید و با معرفی نوشیدنی ها و غذاهای کافه خود، مشتریان را به سمت کافی شاپ خود بکشانید. حتی می توانید بروشورهای تبلیغاتی جذابی درست کنید و در میان افراد پخش کنید. یکی از روشهای بازاریابی و تبلیغات بدون هزینه این است که از مشتریان خود بخواهید شما را به دیگر دوستانشان معرفی کنند و باز هم به کافه شما بیایند.

یکی از موضوعاتی که به شما کمک می کند خیلی سریع از رقیبان خود جلو بزنید این است که سعی کنید با مشتریان خود صمیمی شوید، مثلا می توانید اسم آنها را یاد بگیرید، در روز تولدشان یا سالگرد ازدواجشان برایشان یک نوشیدنی یا خوراکی رایگان آماده کنید و به آنها تخفیف ویژه بدهید. با انجام این کارها می توانید کاری کنید که مشتریهای شما، به کافی شاپ های دیگر حتی فکر هم نکنند!

هزینه اخذ مجوز کافی شاپ از اتحادیه مربوطه و ارگانها ذیربط

شما برای اینکه بتوانید کافه خود را راه اندازی کنید، باید مجوزهای لازم برای این را دریافت کرده باشید. برای گرفتن مجوز کافی شاپ ، شما باید پول پرداخت کنید. در قدم اول باید به اتحادیه صنف بستنی، آبمیوه و کافی‌شاپ بروید و تشکیل پرونده بدهید و تقاضای بازرس بکنید که از محل شما بازدید کرده و تاییده اولیه را دریافت کنید.

اگر مکان کافه شما مشکلی نداشته باشد، با پروانه کافی شاپ شما موافقت می شود. در این صورت می توانید با داشتن اصل سند یا اجاره نامه مکان کافه به اتحادیه بروید و دیگر کارهای گرفتن مجوز را طی کنید. هم چنین باید نامه بخش هایی مانند شهرداری، اماکن، بهداشت، بیمه و دارایی، ضمیمه پرونده شما شود. بعد از گذراندن این مراحل پروانه کافی شاپ، در عرض کمتر از چند هفته صادر می شود.

پس حتما این بخش را در برآورد هزینه راه اندازی کافی شاپ مد نظر قرار دهید.

دیگر بخش ها در برآورد هزینه راه اندازی کافی شاپ

شما می توانید برای فضای کافه خود، مودم اینترنت پرسرعت خریداری کنید تا مشتریان شما در طول مدت حضور در کافه، بتوانند از اینترنت استفاده کنند. اینترنت رایگان و پرسرعت، یکی از دلایلی است که ممکن است مشتریان زیادی را به سمت کافه شما بکشاند. هم چنین پریز برق و شارژر را در کنار هر میز قرار دهید تا افراد بتوانند گوشی های خود را شارژ کنند. هم چنین برای مشتریان خود، هدایای کوچکی در نظر بگیرید و گاهی آنها را غافل گیر کنید. شاید به نظر شما این مدل فعالیتها، هزینه های بیجا باشند؛ اما باید بدانید که این کارها باعث می شوند که مشتریان احساس خوبی از حضور در کافه شما داشته باشند و دفعات بعدی نیز به کافه شما بیایند.

در این مقاله شما با مهم ترین هزینه های یک کافه و کافی شاپ آشنا شدید. اگر می خواهید کافه مخصوص به خودتان را راه اندازی کنید، باید بتوانید هزینه های گفته شده را تامین کنید. همیشه مقداری بیشتر از هزینه لازم داشته باشید تا به مشکل مالی برنخورید و بتوانید تمام چالش های مسیر راه اندازی و برآورد هزینه راه اندازی کافی شاپ را پشت سر بگذارید و بعد از یکسال ضرر اقدام به جمع آوری نکنید.

امیدواریم که نکات مفیدی را به شما انتقال داده  باشیم. از اینکه تا انتهای این مقاله با ایران شف همراه بودید از شما بسیار متشکریم.

حتما نظرات و پیشنهادات خود را در مورد این مورد با ما در میان بگذارید حتی با شرکت ما ادامه همکاری نداشته باشید

توجه کنید به شبکه های اجتماعی با حرفهای قول زننده و افراد بی تجربه در این بخش راه اندازی اول تحقیق کنید بعد سراغ افراد باتجربه و خلاق در این صنعت رفته و سرمایه خود و خانواده را به باد ندهید.

فرهاد زعفری مدرس دانشگاه، مولف کتاب کافی شاپ، تدوینگر استاندارد کافی شاپ در ایران با سابقه تدریس بیش از سی سال سابقه و راه اندازی صدها کافه و کافی شاپ در ایران و خارج از کشور.

اولین اموزشگاه تخصصی کافه و کافی شاپ در ایران با بیش از 30 سال سابقه تدریس و مولف کتاب کافی شاپ در ایران

-09121490154 88663551-88774591-88663644

 

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location