رستورانها چرا ورشکست میشوند؟ ایران شف مرکزتخصصی راه اندازی

رستورانها چرا ورشکست میشوند؟ ایران شف مرکزتخصصی راه اندازی

آیا میدانید راه اندازی اشتباهی رستوران چه میزان به شما خسارت وارد میکند؟

نمی دانید هر کاری در رستوران شما چطور انجام می شود
    افراد اشتباه را استخدام می کنید
    دائم تخفیف می دهید
    بودجه، پیش بینی فروش و گزارش سود و زیان ندارید
    فرهنگ کسب و کار شما جالب نیست
    تا حالا تو صنعت رستوران کار نکردید
    از کانسپت های بازاریابی به روز استفاده نمی کنید
    برای گرفتن کمک ترس یا غرور دارید
    عدم آموزش پرسنل
    منو و کانسپت بر اساس سلایق شخصی طراحی شده و نه سلایق مهمانان

چنانچه مایل هستید بدانید چرا رستوران ها ورشکست می شوند با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.

ایران شف مرکز تخصصی راه اندازی رستوران صفر تا صد



هیچ وقت به پرسنل خود نگویید که نمی دانید چطور کارشان را انجام بدهید. اگر واقعا آن را نمی دانید در هر پست حداقل ۴ روز کار کنید تا کار آنها را یاد بگیرید. این کار مزایای زیادی دارد. اول اینکه شما متوجه میشوید که آنها هر روز چکاری انجام می دهند. دوم اینکه شما آنها را در سطحی عمیق تر از آنچه هرگونه تمرین تیم سازی می تواند انجام دهد خواهید شناخت. و سوم اینکه شما احترام کارکنان تان را بدست خواهید آورد چرا که اگر می خواهید رهبر باشید و نه رئیس باید با تیم تان دست هایتان را کثیف کنید.

هر بار که یک مشتری تصمیم می گیرد به رستوران شما بیاید، یعنی آنها تصمیم گرفته اند که پول خود را جای دیگر خرج نکنند. به همین دلیل مسئولیت شما این است که افرادی را استخدام کرده و آموزش دهید که علاقه و عشق به غذا و خدمت رسانی شان به اندازه شما و بلکه بیشتر نیز باشد. یک راز کوچک این است که افراد همیشه به خاطر پول شما را ترک نمی کنند. آنها دنبال محیطی برای افزایش دانش خود هستند پس کاری کنید که احساس کنند به آنها بها داده می شود، به آنها گوش داده می شود و به آنها اجازه داده می شود تا یاد بگیرند. مثلاً به آنها کتاب هایی در زمینه صنعت رستوران هدیه بدهید، مقالاتی از اینترنت پیدا کنید و بصورت جزوه به آنها بدهید یا آنها را به سمینارهای مرتبط ببرید.

برنامه های تخفیف مثل سایت تخفیفان به شما قول می دهند که مشتریانی را برای شما پیدا کنند اما فقط مشتریانی که دنبال چانه زنی و گرفتن تخفیف هستند. این برنامه ها برای رستوران هایی خوب است که برنامه بازارایابی ندارند. بازاریابی مانند هوا می باشد… شما برای زندگی به هوا نیاز دارید. پس شما برای بقای رستوران تان به یک برنامه بازاریابی نیاز دارید. شما می توانید بودجه ای را که صرف تخفیف می کنید به روش های بسیار زیاد دیگری بهتر خرج کنید.

ایران شف

چنانچه مایل هستید بدانید چرا رستوران ها ورشکست می شوند با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.

تقریباً ۶% رستوران های برنامه بازاریابی دارند و تنها چیزی نزدیک به ۱۰% آنها بودجه، پیش بینی فروش و گزارش سود و زیان دارند. شما اگر در جنگلی گم شوید نیاز به یک نقشه و یک قطب نما دارید. قبل از اینکه شما بخواهید به مقصد برسید باید بدانید که کجا هستید با ایران شف همراه باشید.

فرهنگ یک سازمان از بالا به پائین جریان دارد. پس اول از خودتان شروع کنید. شما الگوی پرسنل خود هستید. اگر رفتار شما منفی است، پرسنل شما نیز رفتار منفی خواهند داشت. نمی توانید شما دیر بیایید و انتظار داشته باشید که کارکنان تان بموقع سر کارشان حاضر شوند. اگر رفتار زننده و غیر محترمانه ای با پرسنل خود داشته باشید فکر می کنید آنها واقعاً به شما احترام می گذارند؟ شاید در ظاهر و جلوی شما محترمانه رفتار کنند ولی در باطن و پشت روی شما جور دیگری خواهند بود.

یک مربی رستورانی برای خود استخدام کنید. درست مثل ورزشکارهای حرفه ای و مدیرعامل ها تا شما را به کلاس جهانی نزدیک کند. حتی اگر یک رستوران کوچک هستید به کلاس جهانی فکر کنید و اسیر حد وسط و پائین نشوید. همیشه برای بالاترین سطح بجنگید. ژاپنی ها یک کلمه به نام kaizen دارند. معنی این کلمه بهبود مستمر و تمام ناشدنی است. این کانسپتی که توسط دکتر ادوارد دمینگ بعد از جنگ جهانی دوم برای دوباره سرپا کردن اقتصاد ژاپن ثبت شد. هر روز فقط یک قدم به سمت بهبود یک چیز بردارید. در پایان سال شما ۳۶۵ قدم به سمت رستورانی با کلاس جهانی برداشته اید.

دست از غرور بردارید و اگر چیزی را نمی دانید کمک بگیرید. اگر به این خیال هستید که پرسنل شما از نفهمند که شما نمی دانید مطمئن باشید که آنها دیر یا زود متوجه این موضوع خواهند شد و به آرامی کنترل امور را بدست می گیرند تا شما بالاخره درب رستوران تان را برای همیشه ببندید. رستوران های زیادی به خاطر غرور مالکان و مدیران آن تعطیل شده اند!

فرهاد زعفری مدرس دانشگاه و محقق غذا

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location