نکات مهم در راه اندازی رستوران-شرکت ایران شف I.C.A

نکات مهم در راه اندازی رستوران-شرکت ایران شف I.C.A

نکات اولیه در راه اندازی رستوران

اگر شما هم از جمله افرادی هستید که علاقه زیادی به رستوران داری دارید و سوالاتی مانند چگونه رستوران راه اندازی کنیم؟ یا کلیه سوالات راه اندازی رستوران چند وقتی است ذهن شما را درگیر کرده پس در این مقاله با ما همراه باشید تا جواب سوالات خود را پیدا کنید.

افراد زیادی که علاقمند به کارآفرینی و افتتاح کسب و کار خود هستند، بنا به درخواست بازار کار کشور، تمایل به راه اندازی رستوران و به دست آوردن سود بیشتر دارند. البته این امر برای آنها ساده نیست و باید موارد زیادی را قبل از شروع به کار در نظر بگیرند. از جمله باید فضای مناسب و معقول را انتخاب کنند،یک منو جذاب برای مشتریان هدف خود ایجاد کرده، کارمندان مناسب را استخدام و قبل از افتتاح رستوران آن را تبلیغ کنند.


شروع یک کسب و کار، نیازمند پذیرش مسئولیت های زیادی است. بنابراین قبل از اینکه اقدام کنید، مطمئن شوید که برای هر مرحله آماده هستید. در این بخش، کسانی که در این راه شکست خوردند، تجربیات خود را جهت راه اندازی یک رستوران موفق به اشتراک گذاشته اند و به ما در پاسخ به سوال چگونه رستوران راه اندازی کنیم؟ کمک می کنند.

قبل از شروع کسب و کار و راه اندازی رستوران ، انجام اقدامات قانونی ضروری است. این امر مخصوصاً برای کسب و کار رستوران داری بسیار مهمتر است و تنها مهارت رسیدن به دستور غذای خوب کافی نیست.

هزاران رستوران مستقل، هر سال از بین رفته و ورشکست می‌شوند. چون صاحبان این کسب و کارها، با مهارت های لازم برای مدیریت کسب و کار خود آشنا نیستند و وظایف خود را نادیده می گیرند.

مدیران این کسب و کارها، برای رسیدن به سودآوری مناسب، باید بتوانند الگوبرداری مناسبی از سیستم‌هایی که صاحبان رستوران های موفق برای خود استفاده کرده اند داشته باشند. همچنین تخصص جذب بهترین کارگران را یاد بگیرند و از تمامی جوانب مدیریت یک رستوران آگاه باشند و مشکلات پیش رو را به طور کامل درک کنند.

حتی اگر در یک رستوران کار کرده باشید، هنوز درس های قانونی، مدیریتی و بازاریابی بسیار زیادی برای یادگیری وجود دارد. یکی از مسائلی که بسیاری از رستوران داران ممکن است نادیده بگیرند، مقررات صدور مجوز و مقررات بهداشتی است.

نداشتن تجربه در راه اندازی رستوران می‌تواند یکی از عوامل شکست در این کسب و کار باشد. اگر شما هیچ تجربه قبلی در کسب و کار خود ندارید، بسیار حیاتی است، با کسی که تجربه این کار را دارد شریک شوید یا او را استخدام کنید.


من فکر می کنم که هر رستوران جدید که با اجاره های تجاری ناآشنا باشد باید یک وکیل بگیرد که در آن زمینه متخصص باشد.

البته لازم به ذکر است، در کشور ما با توجه به وسعت کاری، جهت شروع کسب و کار، افراد غالباً شخصا برای دریافت مجوزهای قانونی ورود می‌نمایند و تنها در مواردی که گستردگی کار زیاد باشد مانند رستوران های زنجیره‌ای، به وکلا رجوع می‌کنند.


موارد زیادی وجود داشت که من قبل از شروع به کار آشنایتی نسبت به آن نداشتم مثل کارمندی، حقوق، دستمزد، مالیات، مدیریت حساب بانکی و …. قبل از شروع کسب و کار به کسب دانش عمومی نیاز دارید، مسائل زیادی وجود دارد که مردم نمی بینند.شاید یکی از اولین مواردی که در جواب سوال چگونه رستوران راه اندازی کنیم؟ توجه به انتخاب مکان مناسب جهت راه اندازی رستوران می باشد پس اگر به رستوران داری فکر می کنید از انتخاب مناسب خود مطمئن شوید.

  • محل مناسب انتخاب کنیم

بدون مکان خوب و مناسب رستوران  و رستوران داری شما محکوم به شکست است و مهم نیست که چقدر عالی هستید.

در حالی که کیفیت غذا و خدمات هماهنگ، برای موفقیت بسیار مهم است، کسب و کار رستوران بدون به روز رسانی های متوالی به موفقیت دست پیدا نمی کند.

 

 من در طول سال‌ها متوجه شدم که شما باید به طور مداوم در حال به روز رسانی و بازسازی، همراه با تغییر و تکامل طعم غذا برای مردم باشید.

 

  • مشتری را در اولویت کارتان قرار دهید

 

همه می دانند که یک رستوران موفق نیاز به غذای خوشمزه دارد اما عوامل دیگری وجود دارد که به موفقیت سرمایه گذاری شما کمک می کند. از مهمترین آنها داشتن مشتریان وفادار است.

ایجاد یک مشتری وفادار سخت است و زمان می‌برد. حتی اگر منو شما بالاترین درجه باشد. این را همیشه به خاطر داشته باشید و برای بهتر شدن آن تلاش کنید.

مشتریان جایگاه خود را به نمایش می‌گذارند و شما باید اعتماد خود را از طریق اطمینان از مراقبت از آنها و ارائه بهترین سرویس ممکن به دست بیاورید. در بازار امروز شما بدون رسانه های اجتماعی نمی توانید موفق شوید. غذای خوب مهم است اما تکنولوژی بسیار تاثیرگذار است، تا مسیر اعتمادسازی و اطمینان مشتریان هموارتر شده و بین شما و مشتریان احساس نزدیکی بیشتر ایجاد شود.

 

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location